Tea: A tea és a tej

Szeretettel köszöntelek a Teázók Társasága közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 460 fő
  • Képek - 303 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 157 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 396 db

Üdvözlettel,

Teázók Társasága vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Teázók Társasága közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 460 fő
  • Képek - 303 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 157 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 396 db

Üdvözlettel,

Teázók Társasága vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Teázók Társasága közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 460 fő
  • Képek - 303 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 157 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 396 db

Üdvözlettel,

Teázók Társasága vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Teázók Társasága közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 460 fő
  • Képek - 303 db
  • Videók - 105 db
  • Blogbejegyzések - 157 db
  • Fórumtémák - 20 db
  • Linkek - 396 db

Üdvözlettel,

Teázók Társasága vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A tea és a tej

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

Mindannyian ismerjük az angol tejes teát, de a tej és a tea keverésének más országokban is hagyománya van.

Van, aki idegenkedik az ilyen frissítőktől, van aki bolondul értük. A döntés a te kezedben van, mindenesetre érdemes megfogadni néhány tanácsot.

Sose önts tejet frissen főtt, tűzforró teába, mert azonnal kicsapódnak a fehérjék. A zöld- és az oolong teák nem alkalmasak a tejjel való keverésre. A 2%-os, teljes tej a legalkalmasabb a keverésre, a tejszín nem az.

 

 

 

 

 

 

Chai: Az indiai utcák népszerű frissítője. Morzsolt Assam levelekből főtt teát kevernek tejjel és cukorral, nagyon erős, tejes és édes ital lesz belőle. A pályaudvarokon a legkedveltebb, a máz nélküli cserépbögréket pedig ivás után ki lehet hajítani a vonat ablakán :)

 

Masala Chai: A hagyományos Chai receptjét friss, aromás fűszerekkel dobják fel. A kardamom, a fahéj, a gyömbér, a fekete bors bolondítja meg a chai-t, mely már Amerikában is hatalmas népszerűségnek örvend.

 

Tea Latte: Érdekes recept, mely szerint a friss fekete teát tejhabbal és különböző finom szirupokkal, például vanília vagy mandula sziruppal dúsítják. Valószínűleg Japánból indult és onnan terjedt Amerikába.

Címkék: tea tej

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu